Wednesday, August 15, 2012

Ako ne zna Google zna Facebook

http://amitzdulniker.com/2012/03/21/sve-sto-sam-naucio-o-sustini-zivota-naucio-sam-od-jednog-psa/

price iz inostranstva

http://www.politika.rs/rubrike/Moj-zivot-u-inostranstvu/index.1.sr.html


Naisao je neki period trcanja okolo, jurim posao, idem na intervje i saljem rezimee okolo. Dani na poslu u privatnoj firmi traju duze tako da nemamo puno vremena za druzenje i vidjanje preko nedelje, bebac treba da krene u vrtic pa sad krece na neku adaptaciju po sat dva svaki dan da se navikne...
Inace vrtic za koji ni Google ne zna da postoji i nema ga na mapi- sam nasla preko facebooka, uclanila sam se na stranicu udruzenja komsija iz ovog komsiluka i jedna od mama mi je rekla da postoji i ovaj vrtic u koji idu njena deca,koji je izidan prosle godine i nije nigde ubelezen i nema web sajt ali koji ima mesta na nasu srecu, cena je naravno skoro 1000$ mesecno i zato sada ubrzano trazim neki posao da pokrijem te troskove.
Mogla sam da ga ostavim i narednu godinu kod kuce pa da krene u skolski vrtic koji je besplatan ali mislim da to nije dobro za njega, ne prica tecno i non stop trazi drugu decu a u nasem komsiluku ih bas nema, po ceo dan se igra sam i vidim da to nije to, treba mu drustvo a ne tv.Treba da stekne navike i da se socijalizuje.
Nas zivot je posle selidbe upao u novi fast track navikavanja, organizovanja i trcanja okolo vikendima, sadrzaji u gradu su siromasniji nego u Londonu jer je Waterloo jedna velika spavaonica u predgradju, nase selo sto bi moj dragi rekao, ali ponekad i to malo prija.
U svakom slucaju evo zanimljive ideje kako facebook moze da vam nadje vrtic LOL

Moj mali ljubitelj vozova i ja smo ovih dana radili na novom projektu, htela sam da mu nabavim sto sa vozicima ali kada sam videla cene koje pocinju sa 150 pa idu do 500$ i naravno kinesku proizvodnju odustala sam, otisli smo zajedno u Home Depo i dolaramu i za ispod 50 $ nabavila sam sve sto mi je trebalo, ali najbolja stvar u svemu tome je sto smo ga pravili zajedno i farbali, lepili, seckali i smejali se zajedno, i mislim da je prelepo ispao, kada je ujutru ustao i video gotov nas mali projekat rekao je :wau mama, thank you mama, love you mama...srce mi je bilo do plafona :), thank you my love :).
dva bela panela od iverice 2$ kom
weldbond lepak za sve 3$
tecni gips u tubi koji se brzo susi 3$
kila gline ili das mase 12$
ukrasni kamencici, stapici za sladoled,sundjer za sudove zeleni i sljokice i akrilne boje iz dolarame oko 10$
kutija od sladoleda i par kutija od keksa
kamenje i drvo pokupljeno napolju :)

rezultat




Par slika iz ST. Jacobsa i centra Waterloo-a, bili su neki dzez dani pa je saobracaj obustavljen, na jednoj od slika videce grupu ljudi u centru grada okupljenu oko piana koji tamo stoji, svako ko zeli moze da svira i kad zavrsi da ga pokrije zastitom od sunca i kise da bi i drugi mogli da se igraju :)


1 comment:

  1. Уместо коментара:

    http://www.mondo.rs/s256218/Info/Svet/Merkel-Ugledajmo_se_na_Kanadjane.html

    ReplyDelete