Thursday, December 1, 2011

Cestitka

Moram da najavim malo pauze povodom praznika, koje planiramo da iskoristimo za opet neke obilaske okoline i druzenja.
Iskoristili smo Black Friday i Cyber monday iako nisu nesto posebno spustili cene ali eto ponovili smo se malo elektronikom, ostao je jos Boxing day :)
Moram priznati da iako sam bila skepticna da ce 3d TV imati isti efekat kao u bioskopu sada sam odusevljena Acinim novogodisnjim poklonom, fantastican je.Prosle godine su im cene bile skoro 3000 $ a sada smo uspeli da ga dobijemo za ispod 1000, sto je prilicno super s obzirom na to koliko tipova i vrsta televizora ima u ponudi, 3d, quadricolor, wi fi...lcd, led, plazme...izbor je nemoguc ali na kraju smo se slozili da uzmemo ovaj http://www.lg.com/ca_en/tv-audio-video/tv/LG-led-tv-47LW5600.jsp
Najveca razlika u ceni za praznicna snizenja obicno ne prelazi 200 $ bar po mojim procenama, mada i to znaci ako planiras da dokupis jos malo opreme kao sto je plejer i diskovi.Manje elektronske stvari budu snizene za 50 do 100 dolara zavisno od cene i prodavnice.Jos ne znaju kako ce to izgledati za boxing day ali videcemo.
I dalje sam ubedjena da mi je zivot bio sasvim ok i bez brige da li ce bebac nesto ostetiti ili frljnuti loptu u skupi ekran ali mislim da je i moj dragi zasluzio jednu igracku za sebe, znam koliko mrzi da gleda filmove na mom malom starom laptopu kom pola zvucnika ne radi, i da gundja da nista ne vidi i ne cuje :))osim toga zima je pravo vreme za kupovinu ovakvih gluposti jer ionako ne planiram da idem napolje do aprila ako ne moram, tako da mogu da zamislim ugodjaj malog toplog kucnog bioskopa dok napolju veje, veje i veje...Tako da eto, nova godina je vreme za ispunjavanje zelja i otvaranje poklona :) i druzenje.
Jelka je okicena, bioskop je postavljen, kolaci se peku,cestitke su poslate ostao je jos samo lov na poklone...ali to i nije tako hitno.
Ulazimo u godinu Zmaja.

Zelim vam svima sretne i mirne praznike i uspesnu 2012.

2 comments:

  1. Lepa vest da ste u mogućnosti da se opustite i bacite u trošak. Mene već sad more misli vezane za sam odlazak, ali opet se vraćam na polaznu ideju zašto smo uopše hteli da krenemo u misiju zvanu Kanada.
    Na žalost mi stižemo početkom godine pa ćemo propustiti sva ta sniženja i prazniči duh, taman na početak sezone lova na posao :-).
    Blog je stvarno izvanredan i vidim da nema potrebe da se i ja uključim u pisanje nečeg sličnog kad je sve već ovde ;-).
    Da ne kažem da mi je ovo homepage, ali svakodnevno isčekujemo novi post.
    Sve čestitke za blog i Srećna 2012-a.

    ReplyDelete
  2. Sve Najbolje u Novoj 2012.
    Sto se tice cena oko Bozica, snizene su ali jos vece rasprodaje dolaze posle praznika (januar-februar), kada se svi "ispucaju" a kompanije moraju da se oslobode zaliha...

    ReplyDelete